Iskra radosti i sreće

Firma Iskra flowers postoji od 2017. godine u Kragujevcu. Nalazi se Tržnom centru Roda, u ulici Save Kovačevića 48a. Firma se bavi prodajom saksijskog i rezanog cveća ,kao i prodajom balona i dekoracijama.

2017

Rođenje

Iskra u srcu, iskra u očima, iskra dečije radosti. Slovensko ime i česta imenica u svakodnevnom životu. Simbolizuje energiju i donosi bolji život sa sobom. A tu energiju kao plod velike želje i ljubavi donela je devojčica Iskra koja je postala zaštitno lice firme, cveća i dečijih balona Iskra flowers.

Godina kasnije

Firma Iskra flowers postoji od 2017. godine u Kragujevcu. Nalazi se Tržnom centru Roda, u ulici Save Kovačevića 48a. Firma se bavi prodajom saksijskog i rezanog cveća, kao i prodajom balona i dekoracijama. Mala porodična firma koja se trudi da izađe u susret svojim kupcima čestim akcijama i sniženjima. Možete platiti svim vrstama kartica, dostava cveća je besplatna na teritoriji grada Kragujevca. Za druge gradove dostava je 250 dinara.

2018

Kreirajte

aranžman ili oplemenite svoj životni i radni prostor. Pošaljite cveće nekome koga volite i miris tog cveća će ga podsećati na vas veoma dugo. Cveće zaista održava romansu živom, čini ljude osećajnijima i drži parove zaljubljenima. Učinite da cveće bude vaše tajno oružje i posebna osoba u vašem životu će biti tu zauvek. Ništa od toga ne bi bilo da nema cveća, a ni venčanja ne bi bila tako bajkovita bez svega toga. Bilo da je 8 mart, dan zaljubljenih ili druga vrsta slavlja, sve možete pronaći u prodavnici cveća i balona Iskra flowers.

2019

Nešto posebno

Obradujte vašu decu i uvedite ih u čarobni i šareni svet balona. Nema te fotografije, ni tog prostora koji nije postao lepši kada mu je dodato malo boje, nema tog deteta koje nije uskliknulo od radosti kada je ugledalo dekoraciju napravljenu specijalno za njega. Junaci iz crtanih filmova ulepšaće vašu žurku ili rođendan. Ljubazno osoblje prodavnice će vam pomoći da dođete do željenog poklona.

2020

Kako narod kaže

Ko ne voli cveće, ne voli ni ljude.

Изборник